Lezingen over kunst expositie en museum najaar (kenmerk 8101)

Dit jaar is ervoor gekozen naar exposities te gaan in musea

Najaar 2022

zaterdag 1 oktober : Gustav Klimt in het Van Goghmuseum (Amsterdam).

Gustav Klimt (1862-1918) is wereldberoemd vanwege zijn gouden en decoratieve werken, landschappen waarvan de kleuren als een tapijt in elkaar vloeien en krachtige tekeningen van weelderige vrouwen.

De tentoonstelling Gustav Klimt: Geïnspireerd door Monet, Matisse, Van Gogh verkent de invloed van de internationale avant-garde op het werk van Klimt.

Naar aanleiding van de lezing bezoeken we op initiatief van de docente het museum. Omdat naar verwachting de weekendkaartjes voor de expo mogelijk snel uitverkocht zijn, moet bij aanmelding voor deze cursus ook kenbaar worden gemaakt in te stemmen met de excursie een week later op 8 oktober. NB dat is het openingsweekend, als het me niet lukt dan kaartjes te krijgen, wordt het 22 oktober. Extra kosten € 9,- excl. entree.

12 november 2022: De schilder-expositie Vals Plat in het Bonnefantenmuseum (Maastricht).

Met vier solopresentaties van: Hadassah Emmerich, Fons Haagmans, Rik Meijers en Marleen Rothaus. In Vals Plat worden de grenzen van de schilderkunst opgezocht.

DEZE CURSUS GAAT NIET DOOR

Inschrijven op de cursus

Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geincasseerd. 
Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

Contactpersoon: 
Docent: 
Yvonne Vetjens
Startdatum: 
zaterdag, 1 oktober, 2022
Tijd: 
11:00 tot 13:00
Vervolgdata: 
12 november 22
Lessen: 
2
Kosten (€): 
40,-