Interculturele communicatie en de Islam

In onze regio is de kans steeds groter dat onze buren uit verre landen komen. Ze werken en  leven hier. Welke waarden en normen brengen ze mee?

De cursus interculturele communicatie geeft in de eerste bijeenkomst informatie over verschil in visie op de wereld vanuit verschillende culturele achtergronden. De volgende bijeenkomst gaan we in op de Islam, zijn ontstaansgeschiedenis en de belangrijkste basiskennis. Is er behoefte om de Islam in Nederland te bespreken, kan deze cursus verlengd worden. Het is een interactieve cursus, met veel informatie.

Mariska Langermans heeft een master in ”Christendom en Islam in Nederland” en heeft ervaring in ondersteuning van zorginstellingen in culturele diversiteit. Zij kent de praktijk.

De cursus bestaat uit twee of drie avonden. De avonden kunnen los van elkaar gevolgd worden.

23 okt. 2018: Verschil in visie op de wereld vanuit verschillende culturele achtergronden

6 nov 2018: De Islam

nader te bepalen voor extra kosten: Islam in Nederland

 

Inschrijven op de cursus

Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geincasseerd. 
Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

Contactpersoon: 
Docent: 
Mariska Langermans
Startdatum: 
dinsdag, 6 november, 2018
Tijd: 
19:30 tot 21:30
Vervolgdata: 
18 december
Lessen: 
2
Kosten (€): 
35,-