Jazzgym 50+

Ben je 50+? Maar jonger dan 100? Houd je van dansen en bewegen? Vanaf maandagochtend 9 september 2024 kunt u meedoen met jazz-gym in de Pracht op vlotte muziek. De lessen bestaan uit blokken van 6 weken, waarin oefeningen worden aangeboden die u op eigen niveau en intensiteit kunt uitvoeren. Elke les start met een opwarming, daarna doen we rek- en strekoefeningen, gevolgd door een eenvoudige danscombinatie en conditietraining. In de tweede helft van de les doen we grond- en buikspieroefeningen. In de zaal hangen spiegels zodat u goed op uw houding kunt letten. Neem zelf een matje en/of handdoek mee. De jazzgym is wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties. Een proefles is ook mogelijk.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld €255 af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.