Embossing

Embossing is een techniek om reliëf aan te brengen in een koper- of aluminiumfolie van 0,1 tot 0,15 mm dikte. De folie wordt op een zachte ondergrond gelegd en met een pen met een bolle kop beschrijf je de lijnen van je onderwerp. Hierdoor ontstaat diepte in het werkstuk.  Aan de achterkant van het werkstuk breng je lijm aan zodat de vorm behouden blijft en niet gevoelig is voor deuken. Het werkstuk wordt afgewerkt door het op maat vouwen van de zelfgekozen toepassing, zoals een omslag van een notitieboek of een toonstuk in een lijstje.

Het onderwerp is zelf te kiezen en kan uit een magazine of kleurboek komen. Een eigen ontwerp kan natuurlijk ook.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld €90 af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.