Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong is een vorm van bewegen en een belangrijk onderdeel uit de gezondheidsleer van de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt ook wel benoemd als Chinese gym, mindfulness en fitness ineen. Door het beoefenen van Chi Neng Qigong werk je aan je algehele gezondheid. Je gezondheid neemt toe op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Het brengt balans, ontspanning, het heft blokkades op en versterkt je immuunsysteem. De les is voor iedereen toegankelijk. Alle oefeningen kunnen zittend of staand worden uitgevoerd. Met vloeiende trage bewegingen, veelal met de blik naar binnen gericht, doen we eenvoudige oefeningen. We trainen de aandacht, het lichaam en de qi (energie). Meditatie in beweging.

Schrijf je in voor deze cursus.

    Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 41092368 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld €225 af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geïncasseerd.
    Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.