Energieloket

Iedere derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur is er een ‘Energieloket’ in De Pracht. Het Energieloket is een samenwerking van de gemeente Waalre, Buurkracht en regionale energie-coöperaties als Waalre Energie Lokaal (WEL) en Slim Wonen Plus (SW+).

Inwoners van Waalre kunnen hier vragen stellen over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor isolatie van hun huis, het gebruik van zonne-energie, de aanschaf van energiezuinige verwarming of warmwater-voorziening, enzovoorts. Ook de mogelijkheden van financiering en subsidie kunnen uit de doeken worden gedaan. Er zal de nodige documentatie aanwezig zijn, o.a. over warmte-analyse van uw huis, gebruiksmeting van apparaten en tips hoe zuinig met energie om te gaan en comfortabel te leven. 

Heeft u al plannen om duurzame maatregelen in uw huis te nemen en wilt u die toetsen? Of wilt u weten wat voor uw situatie het meeste voordeel oplevert? Of welke leveranciers door ons goed bevonden zijn? Wij helpen u graag op weg zodat u niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Dat zou tenslotte niet duurzaam zijn.

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht op de website van Waalre Energie Lokaal

Locatie: 
De Pracht
Doelgroep: 
Frequentie: 
elke derde zaterdag van de maand