Dienstenveiling voor het goede doel

Een keertje boodschappen doen, de tuin winterklaar maken, een appeltaart bakken. Dit soort diensten staan op de veiling voor het goede doel bij De Pracht. Op zondagmiddag 17 december kan iedereen meedoen tijdens een gezellige muziekmiddag mét veiling. Tijdens de veiling kun je bieden op een aangeboden dienst van een ander. De goede doelen waarvoor De Pracht zoveel mogelijk geld wil ophalen zijn De Voedselbank Waalre en Het Rode Kruis. Er is toch niks mooiers dan voor elkaar klaar te staan en iets voor elkaar te kunnen betekenen.

De muziek word verzorgd door Next Chapter. De muzikanten Jan Klijs, Will van Och, Peter Leijten en Evert Verstappen brengen popnummers uit de jaren 60, 70, en 80 die zich uitstekend lenen om in akoestische setting gespeeld te worden. Veel singer-songwriter materiaal. Het instrumentarium bestaat uit twee akoestische gitaren, een basgitaar en een cajon als slagwerk. Aan de vocalen, al dan niet tweestemmig, wordt de nodige aandacht besteed. Om de decembersfeer te verhogen, staan er ook enkele kerstnummers op de setlijst.

Aanvang 14.00 en de veiling zal plaatsvinden in de pauze van Next Chapter.

De toegang is gratis.

Wilt u een dienst aanbieden voor het goede doel,  dan kunt u een formulier opvragen via het mailadres. Ook zijn deze verkrijgbaar bij De Pracht zelf.

 

Voor meer info kunt u mailen naar acdepracht@gmail.com

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en cursussen van De Pracht? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Met de Prachtflits blijf je op de hoogte.