Kledingbeurs en Speelgoedbeurs

Kledingbeurs

Twee keer per jaar wordt er een kinderkleding en speelgoedbeurs gehouden in Gemeenschapscentrum de Pracht.

Bij de kinderkledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S en in goede staat verkerend speelgoed.

Winterkleding- en speelgoedbeurs

De eerstvolgende winterkleding en speelgoedbeurs wordt gehouden op zaterdag 2 oktober 2021 tussen 10.00 – 12.00 uur.
Inleveren winterkleding/speelgoed: vrijdagavond 1 oktober 2021 tussen 19.30 en 21.00 uur. De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient u zelf mee te nemen). U prijst de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht en het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Het is mogelijk om meerdere lijsten aan te schaffen mocht u meer dan 24 artikelen willen verkopen. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75% en de overige 25%  komen ten goede aan Stichting de Pracht

Op verzoek kunnen wij u ook de formulieren toesturen. Een deelnameformulier kost €1,-

Wacht niet te lang want VOL = VOL.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven? Stuur dan een mail naar kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl of bel naar 040-2217400. U kunt een inschrijfformulier vanaf 13 september ophalen bij De Pracht.

 

Kosten (€): 
Toegang gratis, deelname 1 euro