Kledingbeurs en Speelgoedbeurs

De volgende keer op: 28/03/2020

Kledingbeurs

Twee keer per jaar wordt er een kinderkleding en speelgoedbeurs gehouden in Gemeenschapscentrum de Pracht.

In de regel worden deze gehouden: het laatste weekend van september (winter) en laatste weekend van maart (zomer).

Bij de kinderkledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S en in goede staat verkerend speelgoed.

Winterkleding en speelgoedbeurs

Op zaterdag 28 september 2019 is er de winterkleding en speelgoedbeurs tussen 10.00 – 12.00 uur. Het inschrijven voor de winterkleding en speelgoedbeurs kunt u doen vanaf 9 september, tijdens kantooruren op het kantoor van de Pracht.
Inleveren winterkleding en speelgoed: vrijdagavond 27 september tussen 19.30 en 21.00 uur. De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!

Zomerkleding en speelgoedbeurs

De eerstvolgende zomerkleding en speelgoedbeurs wordt gehouden op zaterdag 28 maart 2020 tussen 10.00 – 12.00 uur.
Inleveren zomerkleding/speelgoed: vrijdagavond 27 maart 2019 tussen 19.30 en 21.00 uur. De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!!

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient u zelf mee te nemen)!. Men prijst de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht en het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Het is mogelijk om meerdere lijsten aan te schaffen mocht u meer dan 24 artikelen willen verkopen. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75% en de overige 25%  komen ten goede aan Stichting de Pracht

Op verzoek kunnen wij u ook de formulieren toesturen. Hiervoor zullen wel portokosten gerekend worden.

Wacht niet te lang want VOL = VOL.

Een deelname formulier kost €1,-

Contactpersoon: 
Doelgroep: 
Kosten (€): 
Toegang gratis, deelname 1 euro