Kledingbeurs en Speelgoedbeurs

Kledingbeurs

Twee keer per jaar wordt er een kinderkleding en speelgoedbeurs gehouden in Gemeenschapscentrum de Pracht.

In de regel worden deze gehouden: het laatste weekend van september (winter) en laatste weekend van maart (zomer).

Bij de kinderkledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S en in goede staat verkerend speelgoed.

Winterkleding en speelgoedbeurs

Op zaterdag 29 september 2018 houden wij de winterkleding en speelgoedbeurs tussen 10.00 – 12.00 uur. .Het inschrijven voor de winterkleding en speelgoedbeurs kunt u doen vanaf maandag 17 september tot vrijdag 28 september tijdens kantooruren op het kantoor van de Pracht.
Inleveren winterkleding en speelgoed.: vrijdagavond 28 september tussen 19.30 en 21.00 uur.  De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!!

Zomerkleding en speelgoedbeurs

De zomerkleding en speelgoedbeurs wordt gehouden op zaterdag 30 maart 2019 tussen 10.00 – 12.00 uur.
Inschrijven voor de zomerbeurs kan vanaf maandag 18 maart 2019 tot vrijdag 29 maart 2019  tijdens kantooruren op het kantoor van de Pracht.
Inleveren zomerkleding/speelgoed : vrijdagavond 29 maart 2019 tussen 19.30 en 21.00 uur.  De spullen worden alleen aangenomen in vouwkratten!!

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed mag niet kapot zijn en zal worden gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (de batterijen dient u zelf mee te nemen)!. Men prijst de artikelen zelf en de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht en het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Het is mogelijk om meerdere lijsten aan te schaffen mocht u meer dan 24 artikelen willen verkopen.  Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75% en de overige 25%  komen ten goede aan Stichting de Pracht

Op verzoek kunnen wij u ook de formulieren toesturen. Echter, zullen hier wel portokosten voor gerekend worden!

Wacht niet te lang want VOL = VOL.

Een deelname formulier kost €1,-

LET OP DE VERKOOPTIJDEN VAN DE BEURS ZIJN GEWIJZIGD IN 10:00– 12:00 UUR !!

Contactpersoon: 
Doelgroep: 
Kosten (€): 
Toegang gratis, deelname 1 euro