Zomeractiviteiten in de Pracht

De Pracht is tijdens de zomer van 17 juli t/m 25 augustus op maandag, woensdag en vrijdag geopend. Tijdens deze dagen is het buitenterras voor iedereen geopend, waar u wat kunt drinken of kunt genieten van de tuin.

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 17.00 uur
Woensdag: 9.00 - 12.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 17.00 uur

Gedurende de zes weken van zomeropening zijn er verschillende leuke activiteiten gepland. Zo is er iedere maandag voor ouderen een activiteit. Op woensdagen zijn jonge kinderen met hun ouders welkom. Op 9, 16 en 23 augustus is er bijvoorbeeld elke woensdag het inloopuur 't Toverstokje. Op vrijdagen worden speciaal spellen of themadagen georganiseerd voor jeugd vanaf 10 jaar, zoals een heus frisbeetoernooi buiten op ons eigen terrein of een straatvoetbaltoernooi. Iedere week is er iets nieuws te beleven, dus kom vooral langs! Meer informatie over de invulling van de activiteiten zal binnenkort volgen. Voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage van 2 euro pp. gevraagd, dit is inclusief een kop koffie of thee of een glaasje ranja.

Het nieuwe seizoen start op maandag 28 augustus. Op zondag 3 september is de officiële start van het nieuwe seizoen met de gezellige Open Dag. Die dag kan alvast in de agenda!

Een fijne zomer gewenst en graag tot ziens bij de Pracht!