Jeugd

Italiaans voor kinderen

Ga je dit jaar op vakantie naar Italië? Dan is dit een cursus op maat voor jou!

In 10 lessen leer je op een eenvoudige manier Italiaans spreken, zodat je met leeftijdsgenoten kunt spreken die je ontmoet op de camping, op het strand, in het zwembad of ergens anders in dit mooie land. Je leert gesprekjes voeren, zodat je mee kunt doen aan spelletjes. Ook kun je een boodschap doen of zelf een ijsje kopen. Zo wordt jouw vakantie in Italië nog leuker!

Bestel het lesboek pas als je zeker weet dat uw cursus doorgaat.

DJ cursus

Als voortzetting van de succesvolle DJ workshops start op 16 maart een DJ cursus voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar. De cursus zal een samenwerking zijn met Yassine Oulkadi (DJYassco, Yassco Music) en wordt gegeven in Gemeenschapscentrum De Pracht. Bij voldoende aanmeldingen wordt de cursus opgedeeld in 9 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Kindermarkt Open Dag

Tijdens de Open Dag van De Pracht wordt onder meer een Kindermarkt gehouden. De kindermarkt vindt plaats in de vorm van een ‘kleedjesmarkt’ op het buitenterras van De Pracht. Kinderen kunnen hier overtollig speelgoed en andere spulletjes te koop aanbieden. De kosten voor huur van een grondplaats zijn € 1,- per strekkende meter.

Ook voor de Kunst- & informatiemarkt, een ander onderdeel van de Open Dag, zijn nog plaatsen te huur. Lokale beoefenaars van vrijetijdskunst, culturele instellingen en maatschappelijke organisaties kunnen een kraam huren voor € 23,50.

Pagina's

Abonneren op Jeugd