Open Dag

Open Dag 2015
Open Dag 2015

Op zondag 3 september 2017 wordt het nieuwe seizoen van De Pracht feestelijk geopend met de jaarlijkse Open Dag.
Van 13.00-17.00 uur is er voor jong en oud veel te zien en veel te doen. Iedereen uit Aalst en Waalre en daarbuiten is van harte welkom! 

Tijdens de Open Dag zijn de cursuscommissie, de activiteitencommissie, een aantal vaste gebruikers en enkele bestuursleden present, zowel binnen als buiten De Pracht. Het nieuwe aanbod cursussen en workshops voor het seizoen 2017/2018 wordt gepresenteerd en veel docenten zijn zelf aanwezig. Ook is er aandacht voor activiteiten.
In de Frederik Hendrikstraat, ter hoogte van de ingang van De Pracht, komen een terras en een groot podium, waar diverse optredens plaatsvinden. Buiten worden ook de kunst- en informatiemarkt en de kindermarkt gehouden. Ook aan de kleintjes is gedacht, met tal van activiteiten en lekkers.

Demonstraties, open lessen en optredens
Op verschillende tijdstippen zijn er demonstraties, optredens en open lessen.

Kunst & informatiemarkt
Op de markt voor lokale kunst & informatie zijn onder meer lokale beoefenaars van vrijetijdskunst en culturele instellingen en maatschappelijke organisaties van harte welkom om te exposeren en te demonstreren. Net als de andere onderdelen van de Open Dag heeft de kunst- en informatiemarkt een niet-commercieel karakter. Meedoen aan de markt kan door het huren van een marktkraam. De kosten hiervan zijn 23,50 euro.

Kindermarkt
Een ander onderdeel van de Open Dag is de kindermarkt, die in de vorm van een ‘kleedjesmarkt’ wordt gehouden op het buitenterras van De Pracht. Kinderen kunnen hier overtollig speelgoed en andere spulletjes te koop aanbieden. De kosten voor huur van een grondplaats zijn (waarschijnlijk) € 1,- per strekkende meter.

Meer informatie/reserveren kraam
Geïnteresseerden kunnen zich voor de markten aanmelden door een mailtje te sturen naar depracht@depracht.nl.

Boekenbeurs
Tijdens de Open Dag wordt ook een boekenbeurs georganiseerd. Meer informatie hierover staat op http://www.depracht.nl/activiteiten/beurzen-markten/boekenbeurs.

Locatie: 
In en om De Pracht
Doelgroep: