Kledingbeurs kinderen

Kledingbeurs

Bij de kledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S. Op zaterdag 8 oktober 2016 van 11:00 tot 13:00 uur is de winterkledingbeurs (in combinatie met de Speelgoedbeurs). Op 25 maart 2017 van 11:00 tot 13:00 uur is de zomerkledingbeurs.

Inleveren kleding: de vrijdagavond vóór de beurs tussen 19.30 en 21.00 uur. De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Men prijst de artikelen zelf, de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht. Het maximum aantal stuks dat per persoon ingeleverd mag worden is 24. Door een maximum aantal stuks per persoon wordt er beter geselecteerd en is de kleding beter verkoopbaar. U hebt dan minder kans op teleurstelling wanneer u de niet verkochte kleding weer komt ophalen. Van de opbrengst van de verkochte kledingstukken ontvangt u 75%.
De toegang tot de beurs is gratis.
Deelnameformulieren kunt u tegen betaling van € 1,00, ophalen bij De Pracht tijdens kantooruren. Wacht niet te lang met de inschrijving want de deelname is helaas beperkt!

Contactpersoon: Ingrid van Dongen, e-mail ingrid.vandongen@hotmail.com

Doelgroep: 
Kosten (€): 
Toegang gratis, deelname 1 euro