Kledingbeurs en Speelgoedbeurs

Kledingbeurs

Bij de kledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S.  Op zaterdag 30 september van 11:00 tot 13:00 uur vindt de eerstvolgende winterkleding- en speelgoedbeurs plaats. Op 24 maart is er een zomerkleding- en speelgoedbeurs.

Inleveren kleding en speelgoed: de vrijdagavond voor de beurs tussen 19.30 en 21.00 uur.

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed niet kapot en wordt gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (bij inname wordt dit speelgoed getest en de batterijen dient u zelf mee te nemen)!. Men prijst de artikelen zelf, de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht. Het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75%.

Het inschrijven voor de winterkleding- en speelgoedbeurs is dit jaar anders en wel op  maandagavond 18 september tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend 20 september tussen 10.00 en 12.00 uur. U  kunt dan uw inschrijfformulier afhalen in de ontmoetingsruimte van de Pracht. Indien u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan 2 medewerksters van de beurzen die dan aanwezig zijn.

Bent u deze data verhinderd en wilt u toch meedoen aan de beurs? U kunt dan na 20 september een formulier ophalen bij De Pracht tijdens kantooruren. Wacht niet te lang want VOL = VOL. 

 

Contactpersoon: 
Doelgroep: 
Kosten (€): 
Toegang gratis, deelname 1 euro